Autotalliovet

Autotalliovien myynti ja asennus

Autotalliovien myynti ja asennus

Dowi Oy myy ja asentaa nosto-ovet ”avaimet käteen” periaatteella. Toimimme pääasiallisesti Kanta-Hämeen alueella. Jälleenmyymme Hörmann nimisiä tuotteita, koska teemme työmme takuuna ja laadukkaat tuotteet ovat siinä avainasemassa. Hörmannin autotallin ovissa yhdistyvät saksalainen laatu ja viimeistelty muotoilu. Hörmann myöntääkin nosto-oville 10v.takuun ja käyttölaitteille 5v.

Nosto-ovet

Nosto-ovet

Nosto-ovet ovat energiatehokkaita, kevytkäyttöisiä sekä täysin automatisoitavissa. Se ei vie avautuessaan tilaa oven edestä, eikä yläasennossa oviaukon yläosasta. Nosto-oviin saat integroitua kynnyksettömät käyntiovet ja näin saat talliisi helposti lisäkulkureitin polkupyörille, kottikärryille yms. Ulkonäköön vaihtoehtoja löytyy aina moderneista perinteisempiin malleihin. Suunnittele, me toteutamme, autamme ja yhdessä katsomme sinua pääsemään parhaaseen lopputulokseen.

Oviautomatiikalla mukavuutta arkeen

Oviautomatiikalla mukavuutta arkeen

Kun sateella tai kovalla pakkasella olet noussut autosta avaamaan autotallinovia, osaat antaa arvoa oviautomatiikalle. Pienellä lisäkustannuksella saat arkeesi mukavuutta, josta kannattaa maksaa. Yksityiskohtaiset takuuedellytykset käyvät ilmi Hörmannin kotisivuilta. Hörmannilla on käytössään ISO 9001 laatujärjestelmä ja ovat CE-sertifioituja tuotteita.

Hörmannin laadukkaat autotalliovet valmistetaan Saksassa